Bio

 

 

MARI CARME GINER I ROIG – veu i fliscorn

Mª carme Giner Roig - component de Carraixet

Va nàixer a Alboraia ,realitza els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València amb l’especialitat de cant i Fiscorn.

És actriu de doblatge professional. Els seus treballs en valencià més destacats són: Únic Testimoni, Oficial i Caballer, Les Tres Bessones, Pipí Calcesllarges, Babaclub, Les Winx’s, La Bola de Drac “Goku”.

Ha dirigit sèries de doblatge per a televisió als estudis Sonoequip i Àkana. 

Ha participat en la sèrie diaria “Bon dia ,Bonica” produïda per RTVV, i també al curtmetratge “El Punto Rojo” de Dario J. Ferrer.

Ha treballat en l’obra de teatre infantil “Imagineu-vos” de L’Encanteri, a les obres musicals “Godspell” de la companyia Avalon Troupe, i “Nanas” de Maria José Peris.   Locuta i canta espots publicitaris per a televisió com “Las Muñecas de Famosa”, Nenuco, etc.

Dins del SARC ha impartit el taller “Tècnica de la veu”.És cantant i músic professional del grup de folk Carraixet amb nombrosos discs i col·laboracions en la seua llarga trajectòria.Directora, locutora i cantant de CDs educatius per a editorials com Algaida, Anaya, Vicens Vives, … També és fundadora i directora conjuntament amb la seua germana Miryam del Cor Lleonard Giner de Tavernes Blanques.

 

EVA GINER I ROIG – veu, saxo tenor i dolçaina

Eva Giner Roig- saxo i veu                                                                                                                                                                                                   

Va nàixer a Alboraia i va estudiar al Conservatori Superior de Música de València amb l’especialitat de saxofò. Va protagonitzar els Curtmetratges de Jaume Bayarri “El Miracle del peixets” amb Antonio Ferrandis, i “Sang d’Orxata” amb la participació entre altres de Rosana Pastor.

És actriu de doblatge professional. Els seus treballs en valencià més destacats són Musculman, Angela Anaconda, Elmo en el País dels remugadors, Shin Chan, Les Tres Bessones... Imparteix tallers de ceràmica.

Va interpretar l’obra de teatre “L’Aniversari de Don Eduardo” Cia.La Dependent, dirigida per Pep Cortés, l’obra de teatre infantil “Imagineu-vos” de MªCarme Giner, la sarsuela “Antologia del Maestro Serrano”dirigida per Antonio Diaz Zamora.

Va participar en les Audicions infantils “Creciendo con la música” al Palau de la Música .És cantant i músic professional del grup de folk Carraixet amb nombrosos discs i col·laboracions en la seua llarga trajectòria.

 

MIRYAM GINER I ROIG – veu i teclat

Miryam Giner Roig- component Carraixet- teclat i veu                                                                                                                                                                                             

Va nàixer a Alboraia i va realitzar els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València de piano i clarinet.

És actriu de doblatge professional, els treballs en valencià més destacats són Nani, Doraemon, Bupi, Mary Kate i Ashley, Hansel i Gretel, Barnie, La Família Adams, Les Tres bessones, Els Hoobs, Les Winx’s. El Professor Slump ,Arale….Locuta i canta espots publicitaris per a televisió ; Nenuco, Jesmar, Famosa, Nancy

Va interpretar l’obra de teatre infantil  “Imagineu-vos” i el musical “Nanas” de Maria José Peris.És cantant i músic professional del grup de folk Carraixet engronsant nombrosos treballs discogràfics i col·laboracions a la seua llarga trajectòria.

Directora, cantant i locutora de CDs educatius per a editorials com Algaida, Anaya, Voramar , Marjal, També és fundadora i directora conjuntament amb la seua germana MªCarme del Cor Lleonard Giner.

 

VANESSA GINER I ROIG – veu i flauta travessera 

Vanessa Giner Roig                                                                                                                                                                                             

Va nàixer a Tavernes Blanques i va realitzar els seus estudis al Conservatori Superior de  Música de València: flauta Travessera, trompeta i estudis de bandúrria.

Ha presentat la sèrie documental per a TV  “Planeta Bicicleta” emès en RTVV i ha treballat com actriu de doblatge en sèries com “La Colla Fematera” o “Els Hubs” i “Les Tres Bessones”, etc. Actriu en l’obra de teatre-musical “L’Aniversari de Don Eduardo” de la companyia de teatre La  Dependent, dirigida per Pep Cortés, l’obra de teatre musical “Nanas” de Maria José Peris.i la Sarsuela,“Antologia del Maestro Serrano” dirigida per Antonio Díaz Zamora.Obra de teatre infantil  “Imagineu-vos”. Cantant de CDs educatius per a l’editorial Anaya. 

També ha treballat com a cantant i corista en diferents formacions musicals, recorrent tot l’Estat Espanyol.

És técnica Superior de gestió sociocultural i desenvolupament comunitari, bolcada amb l’activisme feminista per donar visibilitat a les dones en els escenaris. Realitza tallers, conferències i taules redones. Locutora a Ràdio Klara al programa LGTBI i feminista “La Gauche Divine”.